1. Laita vesi kiehumaan spagettia varten. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele babypinaatti.
  2. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita hetken aikaa. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi ja mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla sekä kuivatulla basilikalla . Keitä 5 minuuttia.
  4. Lisää kastikkeeseen valutetut tonnikalat ja kaprikset. Kuumenna seos ja lisää lopuksi joukkoon babypinaatti. Tarkista maku.
  5. Valuta kypsä spagetti, lisää tarvittaessa spagetin keitinvettä ohentamaan kastiketta.
  6. Sekoita tonnikalakastike kuuman spagetin joukkoon ja tarjoa heti.
Vinkki! Jätä kaprikset pois tai lisää ne lopuksi aikuisten annoksiin, jos lapset eivät niistä pidä. Jos pidättte chilin mausta voi pastan maustaa myös sillä.