1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Kuutioi paprikat ja suikaloi kevätsipulit. Viipaloi chiliä ohuiksi renkaiksi maun mukaan.
  3. Huuhdo ja valuta mustapavut, valuta myös tonnikalat. Sekoita cheddarkastikkeen joukkoon hieman vettä, jotta rakenne löystyy.
  4. Voitele uunivuoka ja aseta pohjalle kerros maissilastuja. Lisää  paprikaa, kevätsipulia, chiliä, papuja ja tonnikalaa. Valuta päälle lopuksi kastiketta. Toista tämä, kunnes kaikki aineet on käytetty. Jätä kastiketta, jotta voit valuttaa sitä päällimmäisen kerroksen pinnalle.
  5. Paista 25-30 minuuttia. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoamista.
  6. Valmista vuoan kypsyessä salaatti. Puolita kirsikkatomaatit ja revi salaatti kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja tilkalla öljyä.
  7. Tarjoa tonnikala-nachovuoka salaatin kanssa.