1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Huuhtele ja kuivaa sienet sekä viipaloi ne. Huuhtele rucolat siivilässä kylmän veden alla.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin.
  5. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit ja sienet. Paista käännellen 3-4 minuuttia.
  6. Lisää pannulle delikaurat ja jatka paistamista muutama minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla.
  7. Kaada pannulle kaurakerma, huuhtele kermapurkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  8. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuutin ajan.
  9. Sekoita kastikkeeseen pasta ja rucolat. Viimeistele puolikkaan sitruunan mehulla ja tarjoa heti. 
Vinkki! Jos tykkäät hapokkaasta ruoasta, voit lisätä pastaan 1-2 rkl valkoviinietikkaa samaan aikaan muiden mausteiden kanssa.