- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Pese ja puolita kirsikkatomaatit.
- Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi, kuori myös varsi ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kun pastan keittoaikaa on jäljellä 3 minuuttia, niin lisää parsakaalit pastan sekaan keittymään. Valuta kypsä pasta ja parsakaalit hyvin, mutta säästä pastan keitinvettä noin 1 dl.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit. Paista sekoitellen muutama minuutti. Lisää pannulle parsakaali, pasta ja kirsikkatomaatit.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
- Sekoita pannulle tuorepesto ja pastan keitinvesi.
- Raasta pastan sekaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista sekaan mehua.
- Annostele pastaa lautasille. Viimeistele annokset paramesanilla ja tarjoile heti.
Vegaaninen - (sis.pähkinää)
Pestopasta kirsikkatomaateista & broccolista (V, sis.pähkinää)
Vegaaninen tuorepesto tuo tähän pastaan mahtavan säväyksen. Parsakaali on oiva proteiinin lähde ja se tuo tähän reseptiin ruokaisuutta.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo