1. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen ja laita vesi kiehumaan. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
  2. Kuori ja kuutioi porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää öljyä ja porkkanat sekä sipulit pannulle. Freesaa kasviksia hetken aikaa ja mausta juustokuminalla sekä yrttisekoituksella. Siirrä kasvikset voideltuun uunivuokaan.
  4. Lisää kanafondi kiehuvan veden joukkoon. Mausta paistileikkeet suolalla ja mustapippurilla.
  5. Lisää riisi uunivuokaan kasvisten sekaan. Kaada kuuma kanaliemi vuokaan ja nostele broilerin paistileikkeet päälle. Paista uunissa noin 20-25 minuuttia.
  6. Valmista sillä aikaa jogurttikastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Hienonna joukkoon persilja, purista limen mehu, lorauta oliiviöljyä ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä sokerilla.
  7. Revi rucola kulhoon. Kuori appelsiinit veitsellä ja kuutioi rucolan joukkoon. Kaada sekaan tilkka oliiviöljyä ja mausta mustapippurilla.
  8. Viimeistele valmis uunibroileri rusinoilla ja tarjoa jogurttikastikkeen ja salaatin  kanssa.
Vinkki! Uunibroilerin voi maustaa myös ripauksella kanelia.