- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen ja vesi kiehumaan kasviksia varten.
- Kuori ja lohko perunat sekä porkkanat. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
- Huuhtele puolikas purjo huolellisesti ja suikaloi se kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit purjon joukkoon. Murustele sekaan myös fetajuusto.
- Mausta tomaatti-fetaseos suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä ja kuivatulla yrttisekoituksella. Viipaloi pesty puolikas lime.
- Laita lohifilee uunivuokaan leivinpaperin päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Ripottele tomaatti-fetaseos lohen pinnalle ja lado päälle limeviipaleet.
- Paahda lohta uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes lohi on sopivan kypsää.
- Lämmitä maito mikrossa tai kattilassa. Valuta kypsistä kasviksista vesi pois, mutta ota tilkka keitinvettä talteen.
- Survo kasvikset ja vatkaa joukkoon maito sekä voi, lisää tarvittaessa tilkka keitinvettä muusin joukkoon. Mausta suolalla ja tarkista maku.
- Tarjoa uunifeta-lohi juuresmuusin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo