- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Pese porkkanat ja palsternakat huolellisesti. Viipaloi uunipellille. Kuori ja leikkaa punasipulit isoiksi lohkoiksi uunipellille.
- Mausta juurekset öljyllä, suolalla, kuivatulla rosmariinilla ja mustapippurilla. Nosta uuniin ja paahda noin 35 minuuttia.
- Kumoa jogurtti kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja oliiviöljyllä. Murustele joukkoon fetajuusto. Sekoita ja nosta jääkaappin maustumaan.
- Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet kulhoon ja mausta öljyllä ja suolalla.
- Kiehauta vesi couscousia varten. Mittaa couscous kuumuutta kestävään astiaan tai kulhoon. Mausta suolalla, kurkumalla ja öljyllä. Kaada kuuma vesi couscousin päälle ja peitä kannella tai kelmulla. Anna hautua noin 5 minuuttia. Pöyhi kypsä couscous haarukalla ilmavaksi.
- Kun juurekset ovat paahtuneet uunissa noin 35 minuuttia, niin lisää lehtikaalit juuresten päälle ja paahda vielä noin 8 minuuttia.
- Annostele couscousia lautasten pohjille. Nostele couscousin päälle paahdettuja juureksia ja viimeistele annokset fetakastikkeella.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo