1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese porkkanat ja palsternakat huolellisesti. Viipaloi uunipellille. Kuori ja leikkaa punasipulit isoiksi lohkoiksi uunipellille.
  3. Mausta juurekset öljyllä, suolalla, kuivatulla rosmariinilla ja mustapippurilla. Nosta uuniin ja paahda noin 35 minuuttia.
  4. Kumoa jogurtti kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja oliiviöljyllä. Murustele joukkoon fetajuusto. Sekoita ja nosta jääkaappin maustumaan.
  5. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet kulhoon ja mausta öljyllä ja suolalla.
  6. Kiehauta vesi couscousia varten. Mittaa couscous kuumuutta kestävään astiaan tai kulhoon. Mausta suolalla, kurkumalla ja öljyllä. Kaada kuuma vesi couscousin päälle ja peitä kannella tai kelmulla. Anna hautua noin 5 minuuttia. Pöyhi kypsä couscous haarukalla ilmavaksi.
  7. Kun juurekset ovat paahtuneet uunissa noin 35 minuuttia, niin lisää lehtikaalit juuresten päälle ja paahda vielä noin 8 minuuttia.
  8. Annostele couscousia lautasten pohjille. Nostele couscousin päälle paahdettuja juureksia ja viimeistele annokset fetakastikkeella.