- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Levitä perunat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Nosta pelti uuniin ja kypsennä perunoita noin 60 minuuttia.
- Valuta kaprikset valmiiksi.
- Valmista täyte. Poista lohesta nahka ja murenna se paloiksi kulhoon. Kumoa jogurtti kulhoon lohen sekaan. Raasta joukkoon pestyn limen kuori ja purista mehut.
- Hienonna valutetut kaprikset lohimassan sekaan ja mausta mustapippurilla sekä sinapilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit salaatin joukkoon. Mausta mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
- Jos perunoissa on vielä paistoaikaa jäljellä, siirrä salaatti ja savulohitäyte kylmään odottamaan perunoiden kypsymistä.
- Kun perunat ovat kypsiä, anna niiden jäähtyä hetki. Leikkaa perunoiden päälle ristiviillot. Purista sitten puhtaan keittiöpyyhkeen tai patalappujen avulla uuniperuna auki.
- Lusikoi savulohi täytettä uuniperunan sisälle ja annostele sivuun vihersalaattia.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo