1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja laita vesi kiehumaan spagettia varten sekä voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat.
  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lyhennä keittoaikaa noin 2 minuuttia.
  4. Kuumenna paistinpannu ja lisää tilkka öljyä. Ruskista jauheliha paistinpannulla ja lisää sitten joukkoon sipulit sekä porkkanaraaste. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen.
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella, sokerilla ja valkoviinietikalla. Kaada pannulle myös paseerattu tomaatti sekä ota pasta kattilasta keitinvettä. Kuumenna kiehuvaksi.
  6. Valuta pasta ja kumoa uunivuokaan. Sekoita joukkoon tomaattinen jauhelihakastike ja juustoraaste. Paista uunissa noin 20-25 minuuttia.
  7. Nauttikaa jälkkäriksi kuoritut veriappelsiinit.