- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Sekoita vuokaan couscous, oliiviöljy, vesi, suola, juustokumina, paprikajauhe, kuivattu yrttisekoitus ja mantelit. Viipaloi vuokaan couscousin päälle appelsiini.
- Mausta lohifilee suolalla ja mustapippurilla. Nosta filee nahkapuoli ylöspäin vuokaan couscousin ja appelsiiniviipaleiden päälle.
- Nosta vuoka uuniin ja kypsennä noin 15-20 minuuttia.
- Valmista sillä aikaa salaatti. Puolita kirsikkatomaatit kulhoon. Sekoita joukkoon rucola ja hienonna sekaan korianteri. Mausta suolalla , mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
- Kun kirjolohi ja couscous ovat kypsyneet niin vedä lohen nahka varovasti irti kalasta.
- Nostele tomaatti-rucolasalaatti kalan päälle ja tarjoa heti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo