1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Sekoita vuokaan couscous, oliiviöljy, vesi, suola, juustokumina, paprikajauhe, kuivattu yrttisekoitus ja mantelit. Viipaloi vuokaan couscousin päälle appelsiini.
  3. Mausta lohifilee suolalla ja mustapippurilla. Nosta filee nahkapuoli ylöspäin vuokaan couscousin ja appelsiiniviipaleiden päälle.
  4. Nosta vuoka uuniin ja kypsennä noin 15-20 minuuttia.
  5. Valmista sillä aikaa salaatti. Puolita kirsikkatomaatit kulhoon. Sekoita joukkoon rucola ja hienonna sekaan korianteri. Mausta suolalla , mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
  6. Kun kirjolohi ja couscous ovat kypsyneet niin vedä lohen nahka varovasti irti kalasta.
  7. Nostele tomaatti-rucolasalaatti kalan päälle ja tarjoa heti.