1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Harjaa perunat ja porkkanat puhtaiksi tarvittaessa. Lohko perunat ja porkkanat sekä kuorittu punasipuli uunipellille leivinpaperin päälle. Lohko myös kesäkurpitsa valmiiksi, mutta älä vielä lisää sitä muiden kasvisten joukkoon.
  3. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla rosmariinilla. Paahda kasviksia ensin uunissa noin 15-20 minuuttia.
  4. Valmista sillä aikaa kermaviilikastike. Kumoa kermaviili kulhoon. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja mausta suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella. Sekoita ja jätä maustumaan.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle tilkka öljyä ja broilerin paistileikkeet. Paista broilereihin kaunis väri molemmin puolin nopeasti. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. 
  6. Ota kasvikset pois uunista ja lisää broilerit sekä kesäkurpitsalohkot pellille. Laita takaisin uuniin ja paahda vielä noin 10-15 minuuttia.
  7. Tarjoa uunissa paahdettu broileri kasvisten ja kermaviilikastikkeen kanssa.
Vinkki! Halutessanne voitte kypsentää broilerit myös suoraan uunissa. Lisätkää ne vain perunoiden kanssa jo samaan aikaan uunipellille.