1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
  2. Puolita fenkolit ja poista kova kanta. Leikkaa paloiksi uunivuokaan. Lorauta päälle tilkka öljyä ja mausta suolalla, mustapippurilla, hunajalla ja kuivatulla timjamilla. Paahda fenkoleita uunissa noin 8-10 minuuttia.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja ruskista broilerin paistileikkeet pannulla. Mausta broilerit suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella.
  4. Suikaloi kesäsipulit varsineen ja puolita huuhdotut retiisit. Ota fenkolit uunista ja sekoita uunivuokaan kirsikkatomaatit, kesäsipulit, retiisit. Nostele  broilerit päälle ja jatka paahtamista noin 10 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  5. Valmista sillä aikaa kurkut. Kuori kurkku kevyesti. Viipaloi kurkku kulhoon, hienonna joukkoon valkosipulinkynsi, persilja ja purista limen mehu. Kumoa joukkoon jogurtti ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. 
  6. Huuhdo ja revi salaatti lautasille. Annostele salaatin päälle kypsiä kasviksia ja broileria. Viimeistele jogurttikurkuilla.
Vinkki! Voit valmistaa broilerit myös grillissä!