1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. 
  2. Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja öljyllä. Nosta perunat uuniin paahtumaan noin 20 minuutin ajaksi.
  3. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi kulhoon, kuori ja viipaloi myös varsi. Huuhtele ja puolita tomaatit joukkoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekaan. Mausta kasvikset öljyllä, suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, juustokuminalla ja chilijauheella. Sekoita varovasti ja jätä maustumaan.
  4. Kuivaa tofut talouspaperin välissä painellen. Kuutioi reiluiksi kuutioiksi. Suikaloi puolikas chili.
  5. Valmista kastike. Kumoa soijagurtti kulhoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Raasta sekaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista myös mehu joukkoon.
  6. Kun perunat ovat paahtuneet noin 20 minuuttia, niin lisää parsakaalit, tomaatit ja tofut uuniin paistumaan noin 10 minuutin ajaksi. 
  7. Tarjoile uunissa paahdettua tofua kasvisten ja sitruunaisen kastikkeen kanssa. Viimeistele annokset chilillä.