- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Harjaa perunat ja lohko pellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja öljyllä. Nosta perunat uuniin paahtumaan noin 20 minuutin ajaksi.
- Leikkaa parsakaali nupuiksi kulhoon, kuori ja viipaloi myös varsi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekaan. Mausta parsakaali öljyllä, suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, chilijauheella ja juustokuminalla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Kun perunat ovat paahtuneet noin 20 minuuttia, niin lisää parsakaali samalle pellille. Nosta pelti takaisin uuniin paistumaan ja paahda vielä noin 12 minuutin ajan.
- Kumoa puolikas purkki soijagurttia kulhoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Raasta sekaan pestyn puolikkaan limen kuori ja purista myös mehu sekaan. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Mausta öljyllä ja valkoviinietikalla.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Viipaloi tempet ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tempet, valkosipulit ja chili. Paista viipaleita noin 3 minuuttia per puoli. Mausta soijakastikkeella ja sokerilla.
- Tarjoile paistettu tempe paahdettujen kasvisten, limekastikkeen ja salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo