1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Harjaa perunat ja lohko pellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja öljyllä. Nosta perunat uuniin paahtumaan noin 20 minuutin ajaksi.
  3. Leikkaa parsakaali nupuiksi kulhoon, kuori ja viipaloi myös varsi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekaan. Mausta parsakaali öljyllä, suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, chilijauheella ja juustokuminalla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  4. Kun perunat ovat paahtuneet noin 20 minuuttia, niin lisää parsakaali samalle pellille. Nosta pelti takaisin uuniin paistumaan ja paahda vielä noin 12 minuutin ajan.
  5. Kumoa puolikas purkki soijagurttia kulhoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Raasta sekaan pestyn puolikkaan limen kuori ja purista myös mehu sekaan. Sekoita ja jätä maustumaan.
  6. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Mausta öljyllä ja valkoviinietikalla.
  7. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Viipaloi tempet ohuiksi viipaleiksi.
  8. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tempet, valkosipulit ja chili. Paista viipaleita noin 3 minuuttia per puoli. Mausta soijakastikkeella ja sokerilla.
  9. Tarjoile paistettu tempe paahdettujen kasvisten, limekastikkeen ja salaatin kanssa.