1. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Vuoraa iso uunivuoka tai pelti leivinpaperilla.
  2. Harjaa perunat ja porkkanat puhtaaksi tarvittaessa ja paloittele ne kuorineen uunipellille. Kuori ja paloittele samalle pellille myös lanttu ja punasipuli. Mausta kasvikset suolalla, kuivatulla timjamilla, sokerilla ja oliiviöljyllä.
  3. Mausta broilerinkoivet suolalla, curryjauheella, mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
  4. Nostele broilerinkoivet juuresten päälle uunipellille. Paahda koko komeutta uunissa uunissa noin 30-35 minuuttia, kunnes koivet ovat kypsiä.
  5. Sillä aikaa valmista jogurttikastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Raasta kurkku jogurtin joukkoon. Kuori ja raasta myös valkosipulinkynsi sekä hienonna minttu sekaan. Mausta lopuksi suolalla, mustapippurilla, hunajalla ja sitruunan mehulla.
  6. Tarjoa paahtuneet broilerinkoivet juuresten ja minttu-jogurttikastikkeen kanssa.
Vinkki! Hyödynnä broilerinkoipien maustamisessa niiden omaa pakkausta, jossa voit sekoittaa mausteet koipien joukkoon. Näin säästyt ylimääräiseltä tiskiltä.