1. Kuori ja hienonna valkosipulikynnet. Kuori ja raasta porkkanat. 
  2. Kuumenna iso korkeareunainen paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha. käännellen noin 4 minuuttia. 
  3. Lisää jauhelihan sekaan valkosipulit ja porkkanat. Jatka paistamista muutama minuutti.
  4. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla oreganolla, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä. 
  5. Lisää sitten pannulle tomaattimurska. Huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuutin ajan.
  6. Riko lasagnelevyjä pienemmiksi paloiksi kastikkeen sekaan, niin että ne peittyvät kunnolla kastikkeeseen. Voit lisätä hieman vettä tässä vaiheessa.
  7. Hauduta lasagnea kannen alla noin 12-15 minuuttia, kunnes lasagnelevyt ovat kypsiä.
  8. Huuhtele ja pilko kurkku. 
  9. Kun lasagnelevyt ovat kypsiä, niin lisää lasagnen pinnalle tuorejuusto nokareina sekä ripottele päälle pastajuusto. Hauduta vielä noin 5 minuuttia kannen alla.
  10. Tarjoa yhden pannun nopea lasagne kurkun kanssa.
  Vinkki! Jos sinulla on uunin kestävä pannu, voit kypsentää lasagnen myös uunissa - 225 asteessa n. 20-25 minuuttia.