1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. Valmista kastike. Viipaloi chili kippoon, purista joukkoon limen mehu ja mausta soijalla, valkoviinietikalla ja sokerilla. Sekoita voimakkaasti ja jätä kastike maustumaan.
  2. Suikaloi varhaiskaali ja kevätsipuli. Viipaloi kesäkurpitsa, hienonna valkosipulinkynsi ja korianteri.
  3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele kylmällä vedellä. 
  4. Kuumenna paistinpannu savuavan kuumaksi. Lisää kuumalle pannulle öljyä. Paista varhaiskaalia ja kesäkurpitsaviipaleita öljyssä muutama minuutti sekoitellen. Riko pannulle kasvisten sekaan kananmunat. Jatka paistamista ja sekoita munien rakenne rikki.
  5. Lisää pannulle valutetut nuudelit ja kastike. Sekoita ja viimeistele suolapähkinöillä, korianterilla ja kevätsipulilla.