- Laita vesi kiehumaan hirssiä varten.
- Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta valkoviinietikalla, öljyllä, suolalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
- Kumoa satay-kastike kulhoon. Ota hirssin keitinvettä n. 0,75 dl ja sekoita se satay-kastikkeen joukkoon. Mausta valkoviinietikalla ja soijakastikkeella.
- Keitä hirssi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Puolita avokadot ja poista kivet veitsen avulla. Koverra hedelmälihat lusikalla leikkuulaudalle ja kuutioi ne. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
- Kuori ja raasta valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Kuutioi tempet reiluiksi kuutioiksi.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy kuumaksi. Lisää tempet pannulla ja paista käännellen 4-5 minuuttia. Lisää pannulle valkosipulit ja chili. Jatka paistamista vielä hetki. Mausta soijakastikkeella, suolalla ja mustapippurilla
- Annostele kulhojen pohjalle keitettyä hirssiä. Jaa kasvikset ja tempet hirssin päälle sektoreittain.
- Viimeistele bowlit satay-kastikkeella ja suolapähkinöillä.
Vegaaninen
Värikäs tempe-kasvisbowl satay-kastikkeella (V,sis.pähkinää)
Tempe on alunperin lähtöisin Indonesiasta. Reseptissä tempe maustetaan maukkaalla satay-kastikkeella ja tarjotaan kulhossa kaalin, vegejen ja ravintorikkaan hirssin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo