1. Laita vesi kiehumaan hirssiä varten.
  2. Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta valkoviinietikalla, öljyllä, suolalla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  3. Kumoa satay-kastike kulhoon. Ota hirssin keitinvettä n. 0,75 dl ja sekoita se satay-kastikkeen joukkoon. Mausta valkoviinietikalla ja soijakastikkeella.
  4. Keitä hirssi pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Puolita avokadot ja poista kivet veitsen avulla. Koverra hedelmälihat lusikalla leikkuulaudalle ja kuutioi ne. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
  6. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Kuutioi tempet reiluiksi kuutioiksi.
  7. Kuumenna paistinpannu ja öljy kuumaksi. Lisää tempet pannulla ja paista käännellen 4-5 minuuttia. Lisää pannulle valkosipulit ja chili. Jatka paistamista vielä hetki. Mausta soijakastikkeella, suolalla ja mustapippurilla
  8. Annostele kulhojen pohjalle keitettyä hirssiä. Jaa kasvikset ja tempet hirssin päälle sektoreittain.
  9. Viimeistele bowlit satay-kastikkeella ja suolapähkinöillä.