1. Laita vesi kiehumaan couscousia varten pakkauksen ohjeen mukaan. Mittaa couscous kulhoon kaada päälle tilkka öljyä.
  2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuutioi paprikat ja suikaloi chili.
  3. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Pöyhi kypsä couscous irtonaiseksi haarukalla.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja broilerin fileesuikaleet. Paista suikaleisiin kaunis väri ja lisää sitten sipulit, paprikakuutiot ja chili. Jatka paistamista hetken aikaa.
  5. Lisää sitten tomaattipyree ja säilötyt tomaatit. Kuumenna pata ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä juustokuminalla. Tarkista maku.
  6. Tarjoa kanapata couscousin ja creme fraichen kanssa.
Vinkki! Kanapadan maustamiseen sopivat myös kaneli ja korianterinsiemenet.