1. Kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet ja raasta inkivääri. Lohko huuhdotut nektariinit ja leikkaa chiliä mahdollisimman ohuiksi renkaiksi.
  2. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  3. Kuumenna iso paistinpannu tai wokki kuumaksi. Lisää öljy sekä porkkanasuikaleet pannulle. Paista noin 2 minuuttia sekoitellen.
  4. Lisää sitten pannulle nektariinit, valkosipuli, chili ja inkivääri. Jatka paistamista vielä 2-3 minuuttia. Mausta samalla paistos suolalla ja curryjauheella.
  5. Lisää sitten joukkoon kookosmaito ja kanasuikaleet. Huuhtaise kookosmaito tölkki tilkalla vettä sekä pyöräytä vesi pannulle mukaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta n. 3-5 minuuttia.
  6. Keitä sillä aikaa nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Valuta kypsät nuudelit ja sekoita wokin joukkoon. Purista joukkoon sitruunan mehu ja viimeistele wokki hienonnetulla korianterilla sekä suolapähkinöillä.
 Vinkki! Tämän wokin maustamiseen sopii myös soija. Voitte halutessanne korvata suolan noin 3-4 ruokalusikallisella soijakastiketta.