1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat. Pese ja kuutioi tomaatit. Hienonna puolikas ruukku korianteria.
  3. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle öljy, sipulit ja raastetut porkkanat. Paista kasviksia noin 2 minuuttia.
  4. Lisää sen jälkeen pannulle härkis ja tomaattikuutiot. Paista vielä hetken aikaa sekoitellen.
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, chilijauheella sekä valkoviinietikalla.
  6. Levitä tortillaletut leivinpaperin päälle. Lisää lettujen keskelle härkistäytettä. Ripottele täytteen päälle puolet juustoraasteesta ja hienonnetut korianterit.
  7. Kääri tortillaletut varovasti rullalle ja nostele ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai vuokaan.
  8. Lisää loput juustoraasteesta enchiladojen päälle. Paista uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin kullanruskean värin. Lohko puolikas lime.
  9. Valmista sillä aikaa salaatti. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Halkaise avokadot puoliksi. Poista kivi ja koverra hedelmäliha lusikalla leikkuulaudalle. Viipaloi avokadot salaatin sekaan. Mausta oliiviöljyllä ja ripauksella suolaa sekä mustapippuria.
  10. Tarjoa texmex-enchiladat avokadosalaatin ja limelohkojen kanssa.