1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Hienonna valkosipulinkynsi, viipaloi herkkusienet ja suikaloi kevätsipuli. Sulata herneet tarvittaessa esimerkiksi mikrossa.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Erottele keltuaiset ja vatkaa rakenne rikki.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Paista herkkusieniä kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Lisää valkosipuli ja mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla sekä valkoviinietikalla. Lisää pannulle myös kaurakerma ja kuumenna seos. 
  4. Valuta kypsä pasta ja sekoita pannulle mukaan. Sekoita joukkoon myös kevätsipulit, herneet ja keltuaiset sekä viimeistele parmesanraasteella. 
Vinkki! Voit valmistaa ylijäävistä kananmunan valkuaisista vaikka munakkaan aamupalaksi.