1. Suikaloi punakaali kulhoon mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Mausta valkoviinietikalla, öljyllä, sokerilla ja suolalla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  2. Kumoa soijagurtti kulhoon. Hienonna sekaan minttu. Mausta suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  3. Pese ja viipaloi tomaatit. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle Vöner-lastut. Mausta (savu)paprikajauheella, juustokuminalla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Paista välillä käännellen noin 5 minuuttia.
  5. Kuumenna pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Täytä pitaleivät marinoidulla punakaalilla, tomaattiviipaleilla, minttukastikkeella, salaatilla ja Vöner-lastuilla.