- Laita vesi kiehumaan couscousia varten.
- Huuhtele ja suikaloi kesäsipulit sekä kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi porkkanat sekä huuhtele ja lohko kesäkurpitsa.
- Kuutioi lohifilee reilun kokoisiksi kuutioiksi. Mausta lohipalat ripauksella suolaa.
- Mittaa couscous kuumaa vettä kestävään astiaan. Kaada kiehuva vesi couscousin päälle, sekoita ja jätä hautumaan.
- Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle öljy, sipulit, kesäkurpitsat ja porkkanat. Kuullota muutama minuutti käännellen.
- Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, kuivatulla timjamilla, paprikajauheella ja tomaattipyreellä.
- Lisää pannulle paseerattu tomaatti ja huuhtaise pullo vedellä sekä kaada vesi pannulle mukaan.
- Lisää kastikkeeseen kalapalat ja hauduta miedolla lämmöllä noin 5-8 minuuttia.
- Mausta kypsä couscous suolalla, curryjauheella ja öljyllä.
- Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa ja viimeistele pata sillä sekä purista sekaan puolikkaan sitruunan mehu.
- Tarjoa yrteillä maustettu ranskalainen lohipata keitetyn couscousin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo