- Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten.
- Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa lohifilee reilun kokoisiksi paloiksi.
- Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna iso pannu. Lisää öljy ja sipulit pannulle. Kuullota sipuleita sekoitellen muutama minuutti miedolla lämmöllä. Lisää sitten kesäkurpitsat ja jatka paistamista hetki.
- Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, sokerilla, cayennepippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja timjamilla.
- Lisää pannulle tomaattimurska ja balsamiviinietikka. Huuhtaise tomaattimurska tölkki vedellä ja kaada pannulle mukaan. Kuumenna kastike kiehuvaksi.
- Lisää kastikkeeseen kalapalat ja hauduta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Tarkista maku.
- Tarjoa tomaattinen kalapata keitetyn kvinoan kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo