Ruokaboksi

Marokkolaiset karitsakoftat, taboullehia & tsatsikia

Tästä reseptistä valmistuu herkulliset karitsan jauhelihataikinasta tehdyt koftat eli pyörykät. Lisäkkeeksi valmistetaan maukasta taboullehia kotimaisesta kaurasta ja raikasta tsatsikia.

Clock Icon40 min
LaktoositonGluteenitonSisältää lammasta

Taboulleh:
300 g kauranjyviä
1 rskirsikkatomaatteja
0.5 kurkku
0.5 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
2 rkloliiviöljyä
2 tl sitruunan kuorta
0.5 sitruunan mehu
0.5 psminttua
Tsatsiki:
1 prkturkkilaista jogurttia
0.5 kurkku
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa ja mustapippuria
0.5 sitruunan mehu
0.5 rklhunajaa
0.5 psminttua
Koftat:
1 rklöljyä
1 pktkaritsan jauhelihataikinaa

Lisää samanlaisia reseptejä