Ruokaboksi

Mausteinen keitto karitsa-mallaspossun jauhelihasta & kaalista

Tämä mausteinen keitto on marokkolainen versio tutusta klassikosta lammas-kaalikeitosta. Karitsa-mallaspossun jauheliha on oiva valinta tähän reseptiin, jossa possun liha tuo makua keittoon.

Clock Icon50 min
GluteenitonSisältää maitoa

Keitto:
1 sipuli
2 valkosipulinkynsi
1 pala valkokaalia
0,6 kg perunoita
2 rklöljyä
1 pktkaritsa-possun jauhelihaa
1.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkurkumaa
2 tljuustokuminaa
2 tlkuivattua timjamia
0.5 tlchilijauhetta
ripaus sokeria
ripaus kanelia
1 rklvalkoviinietikkaa
1 prktomaattipyreetä
15 dlvettä
1 lihafondi
1 tlktomaattimurskaa + tilkka vettä

Lisää samanlaisia reseptejä