Mausteinen pata karitsa-mallaspossun jauhelihasta & couscousia
Tässä reseptissä laadukaasta Reinin karitsa-mallaspossun jauhelihasta valmistuu mausteinen ja tomaattinen pata. Lisäksi ravitsevaa couscousia.
- Pata:
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 pala inkivääriä
- 1 pssuippopaprikoita
- 2 rklöljyä
- 1 pktkaritsa-mallaspossun jauhelihaa
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua yrttisekoitusta
- 2 tljuustokuminaa
- 2 tlkurkumaa
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 tlkkirsikkatomaatteja mehussa + 2 dl vettä
- Couscous:
- ripaus curryjauhetta
- 4 dl couscousia
- 1 rklöljyä
- Lisäksi:
- 1 prkkermaviiliä