Ruokaboksi

One pot kaalilaatikko karitsa-mallaspossun jauhelihasta & puolukkahilloa

Kaalilaatikko valmistuu näppärästi hauduttamalla myös kattilassa. Tässä reseptissä se valmistetaan kotimaisesta karitsa-mallaspossun jauhelihasta, kaalista ja kauranjyvistä. Annokset viimeistellään puolukkahillolla.

Clock Icon50 min
GluteenitonSisältää maitoaSisältää possuaSisältää lammasta

Kaalilaatikko:
12 dlvettä
1 lihafondi
2 valkosipulinkynsi
1 sipuli
1 pala valkokaalia
1 rklöljyä
2 rklvoita
1 pktkaritsa-mallaspossun jauhelihaa
1.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua timjamia tai meiramia
4 rklsiirappia
300 g kauranjyviä
Lisäksi:
1 prkpuolukkahilloa

Lisää samanlaisia reseptejä