Ruokaboksi

Paahdetut karitsa-possukebakot, perunoita & minttudippiä

Valmiiksi maustetusta karitsa-possun jauhelihataikinasta valmistuu herkulliset kebakot, jotka tarjoillaan paahdettujen perunoiden ja tuoreella mintulla maustetun dipin kanssa. Lisäksi salaattia.

Clock Icon40 min
LaktoositonGluteenitonSisältää lammastaSisältää possua

Perunat:
1 kg perunoita
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua timjamia
2 rklöljyä
Kebakot:
1 rklöljyä
1 pktkaritsa-possun jauhelihataikinaa
Dippi:
1 prkkermaviiliä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1 tlvalkoviinietikkaa
1 psminttua
Salaatti:
1 pssalaattia
1 kurkku
1 rklöljyä
0.5 rklvalkoviinietikkaa
ripaus kuivattua oreganoa

Lisää samanlaisia reseptejä