Paahdetut karitsa-possukebakot, perunoita & minttudippiä
Valmiiksi maustetusta karitsa-possun jauhelihataikinasta valmistuu herkulliset kebakot, jotka tarjoillaan paahdettujen perunoiden ja tuoreella mintulla maustetun dipin kanssa. Lisäksi salaattia.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua timjamia
- 2 rklöljyä
- Kebakot:
- 1 rklöljyä
- 1 pktkaritsa-possun jauhelihataikinaa
- Dippi:
- 1 prkkermaviiliä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tlvalkoviinietikkaa
- 1 psminttua
- Salaatti:
- 1 pssalaattia
- 1 kurkku
- 1 rklöljyä
- 0.5 rklvalkoviinietikkaa
- ripaus kuivattua oreganoa