Rapeita tofutikkuja, riisiä & vegaanista limemajoneesia
Tofut pyöritellään paprikajauheella maustetuissa korppujauhoissa ja paistetaan uunissa rapeiksi tikuiksi. Lisäksi paahdetaan mehukkaita tomaatteja ja dippinä toimii raikas limemajoneesi.
- Tomaatit:
- 1 rstomaatteja
- 2 valkosipulinkynttä
- 0.5 rklöljyä
- 1 tlkuivattua basilikaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- Tofutikut:
- 2 pktmarinoitua tofua
- 2 rklöljyä
- 1 dlkorppujauhoja
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlpaprikajauhetta
- Riisi:
- 1 psjasmiiniriisiä
- Punasipuli:
- 1 punasipuli
- 2 tlsokeria
- ripaus suolaa
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 rklöljyä
- Majoneesi:
- 2 psvegaanista majoneesia
- 0.5 limen kuori
- 1 limen mehu