
Loading...
- Nachopelti:
- 1 pktsous vide kanaa
- 0.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 psBBQ-kastiketta
- 1 psmaissilastuja
- 1 pscheddarkastiketta
- Lisäksi:
- 1 pssalaattia
- 1 punasipuli
- 1 rstomaatteja
- 1 prkcreme fraichea
- 1 lime
Voit jättää juustokastiketta nachopellin viimeistelyyn.
BBQ-kastike: siirappi, tomaattipyree, vesi, punaviinietikka (sis. SULFIITTI), ananastäysmehutiiviste, sokeri, melassi, rypsiöljy, SINAPINSIEMEN, tamarindi, jodioitu suola, balsamietikka, fariinisokeri, etikka, valkosipuli, chili, mustapippuri, valkopippuri, paprika, säilöntäaine: natriumbentsoaatti, hiilidioksidi, väri: ammoniumSULFIITTImenetelmän sokerikulööri, luonnolliset aromit (mm. kofeiini).
- 1Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- 2Leikkaa tai revi sous vide kana kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja BBQ-kastikkeella.
- 3Levittele maissilastut uunipellille. Nostele kanat maissilastujen päälle. Purista juustokastike kanojen päälle. Nosta uuniin ja paahda noin 10 minuuttia.
- 4Pese ja leikkaa salaatti. Kuori ja hienonna punasipuli. Huuhtele ja kuutioi tomaatit.
- 5Kun nachopelti on paahtunut uunissa, lisää sen päälle punasipulit, tomaatit, salaatti ja creme fraiche. Viimeistele nachopelti limen mehulla.
- 6Tarjoile nachopelti nyhtökanalla heti.
Lisää samanlaisia reseptejä