Ruokaboksin tortillat nyhtötofulla, marinoidulla kaalilla & pico de galloa
Tällä kertaa tortillojen täytteeksi valmistetaan nyhtötofua. Tofun lisäksi tortillat täytetään pico de gallolla eli itse tehdyllä salsalla ja rapealla marinoidulla kaalilla.
- Tofu:
- 2 pkttofua
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 2 tljuustokuminaa
- 1 tl(savu)paprikajauhetta
- 1 tlchilijauhetta
- 2 tlkuivattua oreganoa
- 1 tlsokeria
- Punakaali:
- 1 pspunakaaliraastetta
- 3 porkkana
- 0.5 tlsuolaa
- 1 rklsokeria
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- 1 rklöljyä
- Pico de gallo:
- 1 rstomaatteja
- 1 punasipuli
- 1 ruukku korianteria
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- 1 limen kuori + mehu
- Lisäksi:
- 1 pkttortillalettuja
- 1 prksoijagurttia