Vegaaninen melanzane alla paravegano
Melanzane on italialainen tomaattinen munakoisovuoka. Tämä resepti on vegaaninen versio tästä herkusta. Linssit tuovat ruokaisuutta melanzaneen ja lopputulos viimeistellään paraveganolla eli vegaanisella parmesanin korvikkeella.
- Munakoiso:
- 3 munakoiso
- 4 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua oreganoa
- Melanzane:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 prklinssejä
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua basilikaa
- 0.5 tlchilijauhetta
- ripaus sokeria
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- 1 prktomaattipyreetä
- 2 tlktomaattimurskaa + tilkka vettä
- 0.5 rklöljyä vuoan voiteluun
- 1 psparaveganoa
- Lisäksi:
- 1 rsrucolaa
- 0.5 rkloliiviöljyä
- 2 tlvalkoviinietikkaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Lisää samanlaisia reseptejä
VuokaruokaKasvisruokaVegaaniset reseptitLaatikko- ja vuokaruokareseptitUuniruokareseptitArkiruokareseptitGluteenittomat reseptit