Burgerit rapealla possulla & omenaisella coleslawlla
Nämä maukkaat burgerit valmistuvat näppärästi valmiiksi leivitetyistä possunleikkeistä. Burgereiden täytteeksi valmistetaan myös omenaista coleslawta.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua timjamia
- 2 rklöljyä
- Coleslaw:
- 1 pala valkokaalia
- 2 omenaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tlsokeria
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 psmajoneesia
- Majoneesi:
- 1 psmajoneesia
- 0.5 rkl(dijon)sinappia
- Lisäksi:
- 1 rstomaatteja
- 1 punasipuli
- 1 pshampurilaissämpylöitä
- Possu:
- 4 rklöljyä
- 1 pktporsaan wieninleikkeitä