Herkulliset tortillat Vönerillä & pico de galloa
Tässä reseptissä tortillat täytetään vönerillä. Lisäksi täytteeksi valmistetaan rapeaa marinoitua kaalia ja limellä maustettua pico de galloa eli salsaa.
- Marinoitu kaali:
- 1 pala valkokaalia
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 rklöljyä
- 0.5 tlsuolaa
- 1 tlsokeria
- Salsa:
- 0.5 punasipuli
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 1 limen kuori + mehu
- ripaus suolaa
- 0.5 tlsokeria
- Vöner:
- 0.5 punasipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 2 rklöljyä
- 2 pktVöner-lastuja
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlchilijauhetta
- 1 tljuustokuminaa
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- Lisäksi:
- 1 pkttortillalettuja
- 1 prksoijagurttia