Ruokaboksi

Itsenäisyyspäivän lihapata & peruna-palsternakkamuusia

Kotimainen nauta hautuu mureaksi uunissa padassa kasvisten ja herkullisen liemen kanssa. Padan hautuessa valmistetaan palsternakka-perunamuusia.

Clock Icon180 min

Pata:
2 sipuli
1 solo valkosipuli
3 porkkana
1 rsherkkusieniä
1 pktnaudan paistikuutioita
2 rklöljyä
2-3 rkl voita
2 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua rosmariinia
1 tlpaprikajauhetta
1 prktomaattipyreetä
2 rkl(dijon)sinappia
3 rklpunaviinietikkaa
n. 10-12 dl vettä
1 lihafondi
4 laakerinlehteä
7 maustepippuria
Muusi:
1 kg perunoita
0,5 kg palsternakkaa
1 tlsuolaa
n. 2 dl maitoa
50 g voita

Lisää samanlaisia reseptejä