Ruokaboksi

Lämminsavustettua lohta, uusia perunoita & kaali-omenasalaattia

Myrskylän savustamon lämminsavustettu lohi tuo arkeen kultareunuksen. Tässä reseptissä se tarjoillaan uusien perunoiden ja raikkaan omenaisen kaalisalaatin kanssa, joka kruunataan kermaviilillä.

Clock Icon30 min
LaktoositonGluteenitonSisältää kalaa

Perunat:
1 kg perunoita
0.5 tlsuolaa
2 rklvoita
Kaalisalaatti:
1 pala valkokaalia
2 omenaa
1 rklvalkoviinietikkaa
1 rkl(dijon)sinappia
0.5 tlsuolaa
2 tlsokeria
ripaus mustapippuria
1 prkkermaviiliä
Lohi:
1 pktlämminsavulohta

Lisää samanlaisia reseptejä

Lämminsavustettua lohta ja kesän tuoreita makuja

Lämminsavustettu lohi, uudet perunat ja kaali-omenasalaatti on yhdistelmä, joka tuo arkeen ripauksen luksusta ja kesän raikkautta. Tämä maukas ateria sopii loistavasti niin kiireiseen arki-iltaan kuin rentoon viikonloppuun ystävien kanssa. Uusien perunoiden pehmeys ja kaali-omenasalaatin raikkaus yhdistyvät täydellisesti lämminsavulohen savuisuuteen. Tämä herkullinen ateria valmistuu vain puolessa tunnissa ja on siten ihanteellinen valinta kiireisiin päiviin.

Lämminsavustetun lohen ainutlaatuiset maut

Lämminsavulohen savuisuus ja pehmeä rakenne tekevät siitä täydellisen parin raikkaalle kaali-omenasalaatille. Salaatin valkokaali tuo annokseen rapeutta, kun taas omenan makeus tasapainottaa lohen voimakkuutta. Kermaviili kruunaa salaatin tuoden annokseen pehmeyttä ja täyteläisyyttä. Tämä ateria on paitsi herkullinen, myös ravitseva – se sisältää runsaasti proteiinia ja sopii laktoosittomaan ja gluteenittomaan ruokavalioon.

Helppoja vinkkejä ja muunnoksia

Valmistele ateria helposti keittämällä perunat suolalla maustetussa vedessä ja paloittelemalla kaali sekä omenat. Jos haluat lisätä lohen makuun lämpöä, voit nopeasti lämmittää paloitellun lohen paistinpannulla. Voit myös kokeilla eri omenoita saadaksesi salaatille erilaisia makuvivahteita. Tämä resepti on helppo mukauttaa omien mieltymysten mukaan.

Täydelliset lisukkeet ja tarjoiluvinkit

Tämä ateria on parhaimmillaan, kun se tarjoillaan heti valmistuksen jälkeen. Voit kattaa annoksen perinteisesti perhetyylisesti tai tarjota sen yksittäisillä lautasilta kauniisti aseteltuna. Kylkeen sopii erinomaisesti vaalea gluteeniton leipä ja raikas sitruunavesi, joka tuo annokseen lisää virkistävää makua.

Lämminsavustettua lohta kiireiseen arkeen

Tämä lämminsavulohen, perunoiden ja kaali-omenasalaatin yhdistelmä on helppo, herkullinen ja terveellinen vaihtoehto, joka sopii moneen tilanteeseen. Olipa kyseessä arki-illallinen tai viikonlopun rento ateria, tämä ruoka tuo pöytään sekä makua että tyyliä. Kokeile tätä kesäistä ja ravitsevaa ateriaa jo tänään!

Lämminsavustettua lohta, uusia perunoita & kaali-omenasalaattia -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.