Ruokaboksi

Paahdettuja falleroita & kasviksia sekä matbuhaa

Fallerot ja kasvikset paahtuvat näppärästi samalla pellillä. Tässä reseptissä lisäksi valmistetaan matbuhaa eli tomaattikastiketta, joka toimii loistavasti kastikkeena falleroille.

Clock Icon50 min

Fallerot & kasvikset:
1 kg perunoita
2 porkkanaa
1 tlsuolaa
2 tlkuivattua timjamia
ripaus mustapippuria
2 rklöljyä
1 psfalleroita
1 psfalleroita
2 rklöljyä
Matbuha:
1 punainen paprika
2 valkosipulinkynttä
1 rklöljyä
0.5 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
1 tl(savu)paprikajauhetta
1 tlchilijauhetta
1 tljuustokuminaa
1 rklvalkoviinietikkaa
1 tlktomaattimurskaa + tilkka vettä
Lisäksi:
1 prkturkkilaista jogurttia

Lisää samanlaisia reseptejä

Paahdettuja falleroita ja kasviksia matbuhan kera – Helppoa ja maukasta arkeen

Paahdettuja falleroita ja kasviksia matbuhan kera on täydellinen yhdistelmä helppoa ja maukasta ruokaa, joka valmistuu kätevästi yhdellä pellillä. Tämä resepti on loistava valinta kiireisille arki-illoille tai viikonlopun rentouttaviin hetkiin. Ruoka on täynnä makua ja väriä – paahtuneet kasvikset ja fallerot saavat herkullista makua mausteisesta tomaattikastikkeesta, matbuhasta, joka kruunaa annoksen.

Paahdettuja falleroita ja kasviksia – Mitä tekee tästä erikoisen?

Tämän ruoan sydän on maukas matbuha, joka valmistetaan tomaattimurskasta ja maustetaan paprikalla, chilillä ja juustokuminalla. Tomaattikastike on täyteläinen ja sopii erinomaisesti paahdettujen kasvisten ja falleroiden kanssa. Tämä annos on sekä laktoositon että ravitseva, sisältäen runsaasti hiilihydraatteja ja proteiinia, jotka pitävät energiatason korkealla koko päivän.

Helppoja valmistusvinkkejä onnistumiseen

Valmista matbuha jo edellisenä päivänä ja anna sen maustua jääkaapissa yön yli, näin maku syvenee entisestään. Lisäksi, jos haluat vaihtelua, voit kokeilla korvata perunat bataatilla tai lisätä mukaan muita suosikkikasviksiasi. Fallerot voi myös korvata vegaanisella vaihtoehdolla, kuten kikhernepihveillä.

Parhaat lisukkeet ja tarjoiluehdotukset

Tarjoile tämä maukas ateria tuoreen vihersalaatin kanssa, joka tuo raikkautta ja keveyttä ateriaan. Jogurtin lisääminen annoksen päälle antaa ihanan viilentävän kontrastin mausteiselle matbuhalle. Voit tarjoilla ruoan suurelta vadilta perhetyylisesti, jolloin jokainen voi ottaa haluamansa määrän.

Paahdettuja falleroita ja kasviksia – Helppo ja monipuolinen valinta

Tämä herkullinen ja monipuolinen ruoka on täydellinen valinta niin arjen kiireisiin kuin rauhallisiin viikonloppuihin. Se on helppo valmistaa ja tarjoaa runsaasti makua sekä ravintoaineita. Kokeile tätä yksinkertaista mutta maukasta reseptiä jo tänään ja ihastu sen ainutlaatuiseen makuyhdistelmään!

Paahdettuja falleroita & kasviksia sekä matbuha -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.