Ruokaboksi

Pannulla paistettuja falleroita, tomaattikastiketta & couscousia

Kotimaiset ravintolatason fallerot ovat mahtavan makuisia kasvispyörykäitä. Nämä maistuvat fallerot ovat pompanneet testikeittiön ykköstuotteeksi tässä kategoriassa. Falleroiden lisäksi valmistetaan tomaattikastiketta ja ravintorikasta couscousia. Nam - ja eikun ääntä kohti!

Clock Icon40 min

Tomaattikastike:
2 valkosipulinkynsi
1 rklöljyä
1 tlktomaattimurskaa + 1 dl vettä
0.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua oreganoa
1 tlsokeria
1 rklvalkoviinietikkaa
Couscous:
3 porkkana
4 dlvettä
0.5 tlsuolaa
1 kasvisfondi
4 dl couscousia
1 rklöljyä
Fallerot:
2 psfalleroita
2 rklöljyä
Lisäksi:
1 prkvegaanista creme fraichea

Lisää samanlaisia reseptejä