![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fyixwj5xl%2Fproduction%2Feb8d01f3fcfd373859bee85c29293c58016ae535-5924x3949.png%3Fw%3D1200%26fit%3Dmax&w=3840&q=75)
Pannulla paistettua nieriää & kermaista kasvispaistosta
Tästä reseptistä valmistuu ravintolatasoinen kala-annos. Nieriä paistetaan pannulla rapeaksi ja sen lisäkkeeksi valmistetaan kermaista kasvispaistosta.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 rklöljyä
- 0.5 sitruunan kuori + mehu
- 0,5 ruukku ruohosipulia
- Paistos:
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 fenkoli
- 1 pala valkokaalia
- 3 rklvoita
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua timjamia
- 2 tlsokeria
- 3 dl ruokakermaa + 0,5 dl vettä
- 0.5 sitruunan kuori + mehu
- 0,5 ruukku ruohosipulia
- Nieriä:
- 1 pktnieriää
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 rklvoita