
Hodarit mausteisella chorizolla & patatas bravas perunoita
Tässä reseptissä hodarit täytetään mausteisella chorizolla, rapealla punakaalilla ja maukkaalla valkosipulimajoneesilla. Hodarit viimeistelee raikas lime ja paahdettu sipulirouhe.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tl chilijauhetta
- 2 tl paprikajauhetta
- 2 rklöljyä
- Punakaali:
- 1 pala punakaalia
- 1 limen kuori + mehu
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 rklöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 tlsokeria
- Majoneesi:
- 2 psmajoneesia
- 2 valkosipulinkynsi
- Lisäksi:
- 2 pktchorizoja
- 1 pshodarisämpylöitä
- 1 ruukku korianteria
- 1 pspaahdettua sipulia
Lisää samanlaisia reseptejä
Hodarit mausteisella chorizolla – tulinen herkku jokaiseen makuun
Hodarit mausteisella chorizolla ja patatas bravas perunoilla ovat täydellinen yhdistelmä makua ja helppoutta. Tämä maukas ateria hurmaa niin arki-illallisilla kuin rennommilla illanistujaisilla. Chorizo tuo annokseen täyteläistä mausteisuutta, kun taas rapea punakaali tuo raikkautta sekä mukavan tekstuurin. Valmistukseen kuluu kaikkiaan vain 35 minuuttia, joten tämä resepti toimii loistavasti myös kiireisinä päivinä.
Miksi valita hodarit mausteisella chorizolla?
Tässä reseptissä korostuu herkullisten makujen tasapaino. Mausteinen chorizo yhdistyy rapeaan punakaaliin ja ihanaan valkosipulimajoneesiin, tehden aterian makuelämyksestä unohtumattoman. Lime ja paahdettu sipulirouhe viimeistelevät kokonaisuuden raikkaalla ja rapsakalla tavalla. Hodarit ovat mainio valinta, sillä ne ovat gluteenittomia ja maidottomia – ihanteellinen vaihtoehto monille ruokavalioille.
Valmistusvinkkejä ja muunnelmia
Hodarien valmistus on helppoa, mutta muutama kätevä vinkki takaa parhaan lopputuloksen. Voit suikalointia nopeuttaa valmistamalla punakaalisalaatin jo etukäteen, ja valkosipulimajoneesia kannattaa tehdä kerralla enemmän, sillä se toimii erinomaisesti myös perunoiden kanssa. Halutessasi voit vaihtaa chorizon vegaaniseen vaihtoehtoon, jolloin ateria sopii myös kasvisruokavalioon.
Parhaat lisukkeet ja tarjoiluehdotukset
Hodarit ja patatas bravas perunat ovat runsas ja täyttävä kokonaisuus, mutta ne saavat lisämakua esimerkiksi tuoreesta vihersalaatista tai hedelmäisestä salsasta. Juomaksi kannattaa valita virkistävä jäätee tai kupliva kivennäisvesi. Hodarit voi tarjoilla puoliksi leikattuina kauniilta tarjoiluvadilta, jolloin niistä saa naposteltua helposti.
Hodarit kaikille – helppo ja maistuva valinta
Tämä resepti on helppo valmistaa ja täynnä makuelämyksiä jokaiselle hodarien ystävälle. Sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaan, eikä jätä ketään kylmäksi. Kokeile heti ja anna chorizon mausteisuuden viedä makumatkalle!
Hodarit mausteisella chorizolla -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.
Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.