Nakkihodarit, coleslawta & paahdettuja lohkoperunoita
Hodarit voi täyttää oman maun mukaan. Täytteeksi valmistetaan coleslawta, marinoitua kurkkua ja paprikamajoneesia. Omasta kaapista voi käyttää ketsuppia ja sinappia hodareiden viimeistelyyn.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua timjamia
- 0.5 tlpaprikajauhetta
- Coleslaw:
- 1 pala valkokaalia
- 2 porkkana
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 tlsuolaa
- 1 tlsokeria
- 1 psmajoneesia
- Marinoitu kurkku:
- 1 kurkku
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- 0.5 rklvalkoviinietikkaa (ei pakollinen)
- Paprikamajoneesi:
- 1 psmajoneesia
- 0.5 tlpaprikajauhetta
- Lisäksi:
- 1 pshodarisämpylöitä
- 2 pktnakkeja