Ruokaboksi

Salaatti paahdetuilla kasviksilla, fetajuustolla & couscousilla

Tämä salaatti tuo Välimeren keittiöösi. Ruokaisa salaatti valmistuu couscousista, uunissa paahdetuista kasviksista ja ihanan täyteläisestä fetajuustosta.

Clock Icon25 min

Kasvikset:
0.5 rklöljyä
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
1 punasipuli
2 valkosipulinkynsi
1 rskirsikkatomaatteja
4 rkloliiviöljyä
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua oreganoa
1 rklvalkoviinietikkaa
Lisäksi:
4 dl couscousia
0.5 tlkuivattua basilikaa
1 rklöljyä
1 pktfetajuustoa

Lisää samanlaisia reseptejä

Salaatti paahdetuilla kasviksilla ja fetajuustolla – Välimeren makuja lautasellasi

Salaatti paahdetuilla kasviksilla, fetajuustolla ja couscousilla tuo Välimeren herkulliset maut suoraan keittiöösi. Tämä ruokaisa salaatti yhdistää uunissa paahdetut kasvikset, täyteläisen fetajuuston ja maukkaan couscousin, luoden raikkaan ja täyttävän aterian, joka sopii niin arjen kiireisiin kuin viikonlopun nautiskeluun. Salaatti on täydellinen valinta kevyeksi lounaaksi tai illalliseksi, ja se viehättää kaikkia, jotka kaipaavat väriä ja makua lautaselleen.

Miksi valita salaatti paahdetuilla kasviksilla?

Salaatin pääraaka-aineet ovat kesäkurpitsa, paprikat, punasipuli ja kirsikkatomaatit, jotka paahdetaan uunissa, mikä tuo esiin niiden luonnolliset makeudet ja syvät maut. Fetajuusto lisää ruokaan kermaisuutta ja täyteläisyyttä. Tämä salaatti on laktoositon, joten se sopii myös herkemmille vatsalle. Se sisältää runsaasti proteiinia ja kuituja, jotka pitävät sinut kylläisenä pitkään. Salaatti on myös helppo muokata omien makumieltymysten mukaan.

Helppoa ja nopeaa valmistusta – vinkit onnistumiseen

Valmistus on todella yksinkertaista; paahtaminen uunissa tuo kasviksille herkullisen maun ja couscous kypsyy nopeasti. Voit säästää aikaa pilkkomalla kasvikset etukäteen. Jos haluat vaihtelua, voit käyttää kuivattua yrttisekoitusta oreganon sijaan. Salaatin voi myös muuttaa täysin kasviperäiseksi vaihtamalla fetajuuston vegaaniseen vaihtoehtoon.

Täydellinen tarjottava ja lisuke-ehdotukset

Salaatti paahdetuilla kasviksilla on parhaimmillaan heti valmistuksen jälkeen, jolloin kasvikset ovat vielä lämpimiä ja couscous kuohkeaa. Tarjoile salaatti raikkaan vihersalaatin tai rapean leivän kera. Juomaksi sopii hyvin kylmä sitruunavesi tai kevyt hedelmäinen juoma, jotka tuovat lisää raikkautta aterialle.

Salaatti paahdetuilla kasviksilla – herkullinen ja monipuolinen valinta

Tämä salaatti on paitsi helppo ja nopea valmistaa, myös täynnä makua ja ravintoaineita, mikä tekee siitä loistavan valinnan niin arkeen kuin juhlaan. Kokeile tätä laktoositonta ja herkullista salaattia jo tänään ja ihastu sen raikkaisiin Välimeren makuihin.

Salaatti paahdetuilla kasviksilla, fetajuustolla & couscousilla -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.