Gluteeniton kanapasta paprikalla & parmesanjuustoa
Tämän ihanan kermaisen ja täyteläisen kanapastan kastike syntyy mausteista, tomaattipyreestä ja ruokakermasta. Koko komeus viimeistellään parmesanjuustolla.
- Kastike:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 pssuippopaprikoita
- 1 pktbroilerin fileesuikaleita
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua oreganoa
- 1 tl(savu)paprikajauhetta
- 1 tlchilijauhetta
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 prktomaattipyreetä
- 1 prkruokakermaa + 2 dl vettä
- Pasta:
- n. 400 g gluteenitonta pastaa
- 1 rklöljyä
- 1 psparmesanjuustoa