Ruokaboksi

Kanaa “Piccata” eli kanaa sitruunaisessa kapriskastikkeessa

Tämä resepti on saanut inspiraatiota Italiasta. Kana hautuu ihanasti sitruunaisessa kastikkeessa, jossa makua tuovat myös kaprikset ja lehtipersilja. Lisäksi paahdettuja perunoita ja kirsikkatomaatteja.

Clock Icon50 min

Perunat:
1 kg perunoita
2 rklöljyä
1 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
1 tlkuivattua timjamia
1 rskirsikkatomaatteja
Kana:
1 pktbroilerin paistileikkeitä
0.5 tlsuolaa ja mustapippuria
1 dlvehnäjauhoja
2 rklöljyä
1 sipuli
1 solo valkosipuli
1 prkkapriksia
1 rklvoita
3 dlvettä
1 kanafondi
1 sitruunan kuori
1 sitruunan mehu
3 rklvoita
1 ruukku persiljaa

Lisää samanlaisia reseptejä