Ruokaboksi

Lämminsavustettua lohta, uusia perunoita & salaattia

Myrskylän savustamon lämminsavustettu lohi tarjoillaan yhdessä tämän kesän keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa. Annoksiin raikkautta tuo marinoidut kurkut.

Clock Icon30 min
LaktoositonGluteenitonSisältää kalaa

Perunat:
1 kg perunoita
0.5 tlsuolaa
3 rklvoita
0,5 ruukku tilliä
Kastike:
1 prkkreikkalaista jogurttia
1 valkosipulinkynsi
0.5 sitruunan mehu
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Kurkut:
1 kurkku
0.5 sitruunan kuori + mehu
ripaus suolaa
1 tlsokeria
0,5 ruukku tilliä
Salaatti:
1 pssalaattia
1 rskirsikkatomaatteja
1 rklöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Lohi:
1 pktlämminsavulohta

Lisää samanlaisia reseptejä

Lämminsavustettua lohta, uusia perunoita & salaattia – Kesän raikkaus lautasellasi

Tämä herkullinen lämminsavustetun lohen, uusien perunoiden ja raikkaan salaatin yhdistelmä on täydellinen valinta kesäisiin päiviin. Lämminsavustettu lohi tuo annokseen täyteläisyyttä ja uudet perunat pehmeyttä, kun taas marinoidut kurkut ja vihersalaatti tuovat kaivattua raikkautta. Tämä ateria on ihanteellinen nautittavaksi niin perheen kesken kuin ystävien kanssa vietettävissä illanistujaisissa.

Miksi valita Lämminsavustettua lohta, uusia perunoita & salaattia?

Lämminsavustettu lohi on maukas ja ravinteikas valinta, joka sisältää runsaasti proteiinia ja terveellisiä rasvoja. Uudet perunat puolestaan tarjoavat pehmeän ja täyteläisen lisukkeen, joka täydentää lohen makua. Marinoidut kurkut ja raikas salaatti puolestaan tuovat annokseen kesäisen vivahteen ja keveyden. Tämä ateria on laktoositon ja gluteeniton, joten se sopii monenlaisiin ruokavalioihin.

Helppoja valmistusvinkkejä ja muunnelmia

Valmistus on helppoa ja vaivatonta. Keitä perunat ja valmista marinoidut kurkut etukäteen, jotta kaikki maut ehtivät imeytyä. Jos kaipaat annokseen lisää hapokkuutta, voit lisätä marinoituihin kurkkuihin hieman valkoviinietikkaa. Salaatin voi tuunata oman maun mukaan lisäämällä esimerkiksi avokadoa tai paahdettuja siemeniä.

Täydelliset lisukkeet ja tarjoiluehdotukset

Tämä ateria on parhaimmillaan, kun se tarjoillaan heti valmistuksen jälkeen. Kokeile tarjota lämminsavustettua lohta ja uusia perunoita yhdessä raikkaan jääveden tai sitruunalla maustetun veden kanssa. Asettele kaikki komponentit kauniisti lautaselle, jolloin jokainen ruokailija voi nauttia annoksen kokonaisuudessaan.

Lämminsavustettua lohta, uusia perunoita & salaattia – Monipuolinen ja herkullinen valinta

Tämä ateria on helppo ja nopea valmistaa, mutta täynnä makua ja ravitsevuutta. Se sopii niin arjen kiireisiin kuin kesän juhlahetkiinkin. Kokeile tätä kesäistä herkkua ja nauti sen raikkaista ja täyteläisistä mauista!

Lämminsavustettua lohta, uusia perunoita & salaattia -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.