Ruokaboksi

Mausteiset MUU maggaraperunat, lehtikaalisipsejä & dippiä

Ruokaboksin grilli tarjoilee tällä kertaa “makkaraperunat” vegaanisena versiona. MeEatin vegaaninen uutuustuote savu-chilimaggara on tämän reseptin päätähti. Koko komeuden kruunaa rapeat lehtikaalisipsit ja dippi.

Clock Icon45 min

Makkaraperunat:
1 kg perunoita
3 porkkana
2 valkosipulinkynsi
1.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tl(savu)paprikajauhetta
2 tlkuivattua yrttisekoitusta
2 rklöljyä
2 pktvegaanista makkaraa
Dippi:
1 prkkaurakeviä
0.5 pskevätsipulia
1 tlvalkoviinietikkaa
0.5 tlsuolaa
0.5 rkl(dijon)sinappia
Lehtikaalisipsit:
1 pslehtikaalia
0.5 pskevätsipulia
1 rklöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria

Lisää samanlaisia reseptejä