Ruokaboksi

Pannulla paistetut kirjolohet sitruunaisella kermakastikkeella

Pannulla paistettu kirjolohi saa seurakseen helpon sitruunaisen kermakastikkeen, salaattia ja murskattuja perunoita. Aikamoinen juhla-ateria arjen keskellä.

Clock Icon40 min
LaktoositonGluteenitonSisältää kalaa

Murskatut perunat:
1 kg perunoita
0.5 tlsuolaa
3 rklvoita
Salaatti:
1 pssalaattia
1 rskirsikkatomaatteja
1 rklöljyä
1 tlvalkoviinietikkaa
ripaus kuivattua oreganoa
Kirjolohi:
1 pktkirjolohta
1 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
1 rklöljyä + 1 rkl voita paistamiseen
Kastike:
1 prkruokakermaa + n. 1 dl vettä
ripaus suolaa
0.5 sitruunan kuori
1 sitruunan mehu

Lisää samanlaisia reseptejä