Punajuuririsotto lehtikaalisipseillä & pinjansiemenillä
Tässä reseptissä italialainen klassikkoruoka eli risotto valmistuu kotimaisista punajuurista. Ihanan täyteläisen risoton kruunaa rapeat lehtikaalisipsit ja paahdetut pinjansiemenet.
- Risotto:
- 12 dlvettä
- 1 kasvisfondi
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 0,5 kg punajuuria
- 2 rklöljyä
- 4 dl risottoriisiä
- 2 rklpunaviinietikkaa
- 2 tlkuivattua timjamia
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 3 rklvoita
- 1 psparmesanjuustoa
- Lehtikaali:
- 1 pslehtikaalia
- 1 rklöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 pspinjansiemeniä